Zoekende Zielen

Wil jij nou supergraag mee op ZeeZeilRace, maar heb je nog geen compleet team? Dan is dit de pagina voor jou! Hier geven we een overzicht van zoekende zielen die in hetzelfde schuitje zitten. Je aanmelden als zoekende ziel kan via de knop hieronder. Zie jij een team, schipper of meevaarder waar jij graag mee zou willen zeilen? Klik op de knop bij het team en dan zorgt de Orga dat jullie met elkaar in contact komen!

Zoekende_zielen_banner

Wij zoeken crew!

Door dit in te vullen komt jouw team op de zoekende zielen pagina te staan.

Ik zoek een team!

Door dit in te vullen kom jij op de zoekende zielen pagina te staan.

Aanbod

Team Ongeregeld

Beneteau Cyclades 50.5 (10-12 personen)
1 mannen / 4 vrouwen

Wij (Laurisa, Babs, Jort, Emma en Nienke) hebben een Beneteau Oceanis 51.1 gehuurd van 9-16 oktober om deel te nemen aan de ZeeZeilRace 2021! Omdat een aantal crewleden tijdens deze vakantie verplichtingen blijken te hebben in Nederland, zijn wij nog op zoek naar een aantal studenten die het leuk lijken om met ons de Griekse Cycladen te bezeilen. Ervaring met zeilen is niet nodig. Er zijn op dit moment nog meerdere plekjes vrij op onze boot die gevuld kunnen worden, dus wil je graag mee (alleen of met anderen), laat het ons weten

Beneteau_Oceanis_50.5_1 (2)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een update

Mis nooit meer een update van ZeeZeilRace! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en krijg de beste informatie gelijk in je inbox.