PreZeilRace

In samenwerking met Aegean Sailing School van Portokali organiseren wij dit jaar ook PreZeilRace. Van 4 tot 11 februari bieden wij deelnemers van ZeeZeilRace de RYA cursussen Day Skipper en Competent Crew aan. Deze zijn volledig optioneel en niet verplicht voor ZeeZeilRace. In deze week ga je een week varen in Griekenland met 3-5 deelnemers en een instructeur.

De kosten voor deze cursus bedragen €350,-. Dit is exclusief reis naar Griekenland en eten en drinken. Wel krijg je slaapplaats aan boord en alle cursusmaterialen die je nodig hebt.
De deadline voor inschrijven is 20 januari.

Mocht je deze week niet kunnen, maar wel heel graag de cursus willen doen dan kun je contact opnemen met de orga via

RYA Day Skipper

De Day Skipper cursus is ideaal voor schippers omdat je leert varen op het soort boten en wateren waar je op ZeeZeilRace ook mee te maken gaat krijgen. Verder is deze cursus internationaal erkend en kun je bijna overal ter wereld hiermee een boot huren.

Het beheersen van de theorie van Klein Vaarbewijs 2 is wel een vereiste. Er is geen schriftelijke test, maar je moet het wel in de praktijk kunnen toepassen.

RYA Competent Crew

De Competent Crew cursus leert je hoe je de boot moet sturen en hoe je de zeilen moet stellen. Ideaal voor mensen die willen leren zeilen. Beide cursussen kunnen op dezelfde boot worden gegeven, dus mocht je als schipper alvast met je team willen oefenen dan kan dat.