Inschrijven!

Inschrijfdeadline

De inschrijvingen zijn gesloten! De inschrijfdeadline van 1 juli 2021 is gepasseerd! Mocht je je nog willen inschrijven voor de 25ste editie van ZeeZeilRace, neem dan even contact op met de orga via onderstaande knop. We gaan dan gelijk aan de slag om een geschikte boot te vinden voor jouw en je teamgenoten. We kunnen namelijk niet garanderen dat jouw boot nog beschikbaar bij onze huurpartner.

Is jouw team nog niet helemaal compleet? No worries, je kunt je team al wel inschrijven. Het is nog mogelijk om jouw boot aan te vullen met teamgenoten tot 1 september.

Hoe werk het?

Stap 1. Vorm een team

Vraag je vrienden mee om te zeilen op ZeeZeilRace! Mocht je nog teamleden te kort komen? Kijk dan bij de Zoekende Zielen op onze site.

zeezeilrace_boot_x2000
Port Vendres, France, August 2018 New Beneteau Oceanis 46.1 Ph: Guido Cantini / Beneteau

Stap 2. Kies een boot

Kies een mooie zeilboot uit waar je team op past!

Stap 3. Schrijf je in!

Schrijf je vervolgens in door het korte inschrijfformulier in te vullen! De inschrijvingen zullen geopend zijn tot 1 juli.

zzr2014-28
cycladen_griekenland_zeezeilrace_1_x1000

Stap 4. Je krijgt van ons een contract

We sturen vervolgens een contract op. Hierop kan je schipper en deelnemers in aangeven. Dit contract stuur je vervolgens ingevuld weer op.

Stap 5. Geniet met volle teugen van ZeeZeilRace!

Geniet vervolgens van de 25ste editie van ZeeZeilRace in de Cycladen!

IMG_0649

Mee als meevaarder

Heb je zelf geen team, maar wil je ZeeZeilRace 2021 niet missen? Schrijf je dan in als meevaarder en vaar mee op een van de Orga boten. Dat kan met deze link!