Huidige Orga

De organisatie van de ZeeZeilRace bestaat dit jaar uit 5 studenten. We stellen ons hieronder even voor.

Rijk - Voorzitter

Rijk | Voorzitter

Ahoy,  ik ben Rijk, de voorzitter van de ZeeZeilRace orga van komend jaar. Ik zeil al van jongs af aan: mijn vader nam me vroeger mee op zijn boot en vanaf mijn 7e had ik al lessen in een opti. Nu vind ik het leuk om af en toe de randmeer mee te pakken en ik heb ook goed genoten van de vorige editie van ZeeZeilRace. Daarnaast studeer ik nu Chemical Engineering aan de TU Delft. Ik heb heel veel zin om de komende editie van ZeeZeilRace te organiseren en hoop jullie er allemaal te zien!

Jesse - Secretaris

Jesse | Secretaris

Ahoi! Ik ben Jesse! Sinds mn 5e ben ik al van wal en heb met mijn familie op veel plekken gezeild! Kleine en grote boten, ik vind ze allemaal tof! Natuurlijk ben ik altijd wel uit te dagen voor een wedstrijdje, of het nou in een Laser of een Oceanis is! Ik kan niet wachten op de aankomende ZeeZeilRace, de harde wind en het zoute water! Tot snel!

Heb je een vraag aan ons?

Vul dan het formulier in, verscholen achter de gele knop hieronder.

Irini - Promotie

Irini | Promotie

Ik ben een late bloomer, die als tiener voor ‘een weekje’ ging zeilen in de zomer: sindsdien ben ik een beetje verliefd geworden op zeilen en kun jij mij elke zomer en herfst vinden op het water. Ondertussen ben ik zelf ook instructeur geworden en geef ik een groot deel van de zomer les in het hoge noorden, om mijn passie te delen met voornamelijk de jongste zeemannen en -vrouwen. Vet leuk, vet vermoeiend. De rest van het jaar hou ik me bezig mijn studie Bouwkunde aan de TU,  voor mij de perfecte combinatie tussen kunst en techniek. Ik kijk er enorm naar uit aankomende ZeeZeilRace 2022 te helpen organiseren als commissaris promotie, evenals alle promoborrels (en escalatie) de komende maanden!

Sarah - Communicatie

Sarah | Communicatie & Acquisitie

Zeilen is er bij mij met de paplepel ingegoten. Al toen ik een paar maanden oud was namen mijn ouders mij elk weekend mee op de boot en ruim twintig jaar later ben ik nog steeds het grootste deel van de zomer op het water te vinden. De laatste paar jaar wat minder in een zeilboot en wat meer in een motorbootje van waaruit ik kinderen en volwassenen zeil les geef en zo mijn passie aan hen overdraag. De rest van het jaar studeer ik Civiele Techniek waar ik vooral (hoe kan het ook anders) de waterbouwvakken het leukst vind. Kortom, het organiseren van ZeeZeilRace past helemaal binnen mijn straatje en ik heb er onwijs veel zin in!

Bas - Penningsmeester

Bas | Penningmeester

Hallo hallo, de eerste promoborrel van ZeeZeilRace trok al meteen mijn interesse. En na twee keer mee te gaan en geweldige ervaringen op te doen in Griekenland, krijg ik nu de kans om zelf onderdeel te zijn van de organisatie. Zelf ben ik bezig met mijn Nanobiology bachelor en ben ik zeker dat de ZeeZeilRace organisatie een prachtig ervaring gaat worden.