De organisatie van de ZeeZeilRace bestaat dit jaar uit 4 studenten. We stellen ons hieronder even voor.

Jort Roelofs (Voorzitter oftewel ZeeZeilPreas)

Hoi, ik ben Jort en ik studeer Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft. Momenteel ben ik ook penningmeester van de zeilondervereniging van Sint Jansbrug genaamd D.S.Z.V. Leukotheia, dus veel tijd voor studeren heb ik stiekem niet. Je zou kunnen zeggen dat ik het leuk vind om in zeilbootjes te varen en ik ben al 2 keer mee geweest met de ZeeZeilRace wat ik echt super tof vond! Ik heb er dan ook super veel zin in om de aankomende ZeeZeilRace te organiseren 🙂

Maxime Verschoor (Secretaris oftewel Zeecretaris)

Ik ben Maxime, 21 jaar oud en ik studeer Technische Natuurkunde aan de TU Delft. Op dit moment ben ik penningmeester bij D.S.W.Z. Broach, maar vanaf half september kan ik me helemaal gaan focussen op de zeezeilrace om er een groot succes van te maken. Ik ben zelf twee keer mee geweest als deelnemer bij de zeezeilrace en dit vond ik echt onwijs tof en ik kan ook echt niet wachten op de editie die ik zelf help te organiseren. 

Bart de Langen (Penningmeester oftewel de Penningzeester)

Ja, ik ben Bart en ik ben een technische informatica nerd. Cijfers vind ik leuk en begrotingen dus ook wel. Ik ben ook secretaris bij de zeilondervereniging van Sint Jansbrug genaamd D.S.Z.V. Leukotheia. Aankomend jaar hoef ik in het eerste semester niet zoveel vakken te halen voor mijn studie, dus ik kan me lekker focussen op het organiseren van de ZeeZeilRace. Zin in!

Collin Kentrop (Commissaris Promotie)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Leidse-onderlinge-4.1.jpg

Ik ben Collin, 21 jaar oud en studeer Werktuigbouwkunde aan de Haagse Hogeschool, in Delft. Zoals iedereen die mee is geweest op de zeezeilrace weet, gaat het om twee dingen, het zeilen en het borrelen. Ik ben in één van de twee een stuk meer ervaren dan de andere, en kan er dan ook samen met mijn commissiegenoten (die het andere wat beter beheersen) voor zorgen dat ook deze editie voor iedereen de leukste tot nu toe gaat zijn.