Huidige Orga

De organisatie van de ZeeZeilRace bestaat dit jaar uit 6 studenten. We stellen ons hieronder even voor.

roald

Roald | Voorzitter

Hallo iedereen, mijn naam is Roald en ik ben de voorzitter van Orga 2023. Ik ben 22 jaar oud en studeer technische informatica in Delft. Ik heb een enorme passie voor varen en in het specifiek: zeilen. Ik ben 12 jaar geleden begonnen met zeilen bij mijn scouting vereniging waar ik nog steeds zeer actief ben als leiding. Verder ben ik natuurlijk actief in het studentenleven en voornamelijk bij Sint Jansbrug en hou ik heel erg van een goede borrel en een goed feestje op zijn tijd. Ik ben als meevaarder op een van de twee orga boten mee geweest tijdens de vorige ZeeZeilRace editie en ik heb er heel veel zin in de volgende editie van ZeeZeilRace.

Illan

Ilan | Secretaris

Hallo! Ik ben Ilan, en ik ben dit jaar de secretaris van de Zeezeilrace Orga. Ik ben vorig jaar meegegaan op ZeeZeilRace als meevaarder op een van orgaboten, en ook al was dit pas mijn eerste ervaring met zeilen op zee vond ik het meteen geweldig. Na een week de orga ondersteunen en natuurlijk gewoon lekker zeilen, chillen en feesten in Kroatië wist ik dat ik het vaker wilde gaan doen, en heb ik me aangemeld om orga te doen. Verder studeer ik Werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Ik heb veel zin in de komende editie van ZeeZeilRace en ik hoop jullie daar te zien! 

Yooo, ik heb al het geld, laat me op jouw boot varen dan

Roelof | Penningmeester 

Heey hoi, ik ben Roelof en ben voor dit jaar de penningmeester en ik regel de acquisitie. Ik studeer technische bestuurskunde en hoop dit jaar mijn studie te kunnen afronden. Daarnaast ben ik actief bij de gezelligheidsvereniging Sint Jansbrug. Ik ben opgegroeid met een vader en drie broers die allemaal groots fan zijn van zeilen. We gaan dan ook regelmatig weekendjes zeilen en we gaan meedoen met de 24uurs zeilrace. Daarnaast ben ik bijna me hele leven elke zomer aan het werk bij een zeilschool in de buurt van mijn ouders. In me vrije tijd hou ik van hike en uitgebreid koken. Vroeger was ik nog best sportief maar tegenwoordig trek ik vaker de borrelschoenen aan in plaats van de sportschoenen. 

Hoiii ik ben Rimmer en deze zonnebril is er op geedit

Rimmer | Commissaris Communicatie

Ahoy, ik ben Rimmer, 21 en student biologie. Ik ben al drie jaar bestuur bij de zeilondervereniging Leukotheia van Sint Jansbrug en ga dit jaar de communicatie doen voor ZeeZeilRace, dus als schipper ga je mijn naam nog vaak in je inbox zien. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het water te vinden, meestal in een valk. Ook borrelvloeren zijn veelbezochte locaties, tegenwoordig zowel in Delft als in Leiden. Als je eerder mee bent geweest herken je me misschien van de marifoonberichten over uitgestelde starten in 2021 of de ontbijtjes tijdens de schippersmeetings in 2022. Ik weet nog niet wat mijn ding in 2023 gaat zijn, maar het wordt vast weer leuk. Ik heb er super veel zin in!

 

dirk

Dirk | Commissaris Logistiek

Wees Nautisch gegroet, ik ben Dirk, 20 en studeer Mechatronica. Als tweedejaars bij Sint Jansbrug ga ik voor deze editie van ZeeZeilRace de logistiek organiseren, ben ik de Wedstrijdcommissaris en co-schipper van de startboot. Ook als ik niet op ZZR ben ga ik vaak het water op. Als sinds 12 jaar ben ben ik actief bij mijn waterscoutinggroep. Intussen zelfs als leiding. Ik zeil veel met mijn scouting, voornamelijk op de Kagerplassen. Verder zit ik vaak te gamen of ben ik bezig voor verschillende licht & geluid klussen. Ik heb er onwijs veel zin in om samen met mijn mede orga leden deze fantastische race neer te zetten en met jullie deelnemers te beleven.

joep

Joep | Commissaris Promotie

Ahoy iedereen, ik ben 21 jaar oud en woon in Delft, Ik ben 3e jaars Klinische Technologie student. Naast mijn studie ben ik lid van de gezelligheids vereniging Sint Jansbrug en de windsurfvereniging Plankenkoorts. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met design, klussen en licht & geluid. Ik kom uit een actieve zeilfamilie en heb dan ook al geregeld op zeilboten gestaan, zelf doe ik niet regular aan zeilen maar ik vind het nog steeds een van de leukste vakantie bezigheden. Binnen de Orga hou ik mij vooral bezig met de promotie en design ik de website en alle andere materialen.

Heb je een vraag aan ons?

Vul dan het formulier in, verscholen achter de gele knop hieronder.