Huidige Orga

De organisatie van de ZeeZeilRace bestaat dit jaar uit 4 studenten. We stellen ons hieronder even voor.

Mariska - Voorzitter

Mariska | Voorzitter

Ik studeer HBO-ICT en ik ben voorzitter van de orga van ZeeZeilRace 2021. Zeilen doe ik al van jongs af aan op de lemsteraak van mijn ouders. Ik vind het vooral leuk om te manoeuvreren en te navigeren. Dit laatste kan op de Waddenzee, met haar vele ondieptes en sterke stroom, soms nog best een uitdaging zijn. Maar dat is juist wat ik er leuk aan vind. Het is vooral leuk om droog te vallen tussen de zeehonden en zelf kokkels te rapen om op te eten. Ik ben één keer mee geweest op ZeeZeilRace en heb toen gelijk geschipperd. Dit was een ontzettend leuke ervaring en het lijkt me geweldig om zelf ZeeZeilRace 2021 neer te zetten.

Bart - Secretaris

Bart | Secretaris

Dagenlang dobberen of kijken wie het snelste is, ik vind het allemaal mooi, mits er maar een zeilboot, en bij voorkeur ook een borrel achteraf, bij betrokken is. Sinds een jaar of tien vaar ik wekelijks met boten van de scouting en van tijd tot tijd maak ik ook met andere schepen een tochtje. Ik kijk er naar uit om de volgende editie te gaan organiseren en met jullie te genieten op zee!

Heb je een vraag aan ons?

Vul dan het formulier in, verscholen achter de gele knop hieronder.

Laurens - Penningmeester

Laurens | Penningmeester

Op dit moment studeer ik Mechanical Engineering aan de TU Delft. Ik ben zelf één keer mee geweest met de ZeeZeilRace en vond het een super gave ervaring! Ik heb er echt veel zin in om de volgende editie te organiseren. Als penningmeester ga ik er op letten dat we zoveel mogelijk geld op de juiste plekken gaan uitgeven, zodat alle deelnemers volop kunnen genieten.

Joost - Commissaris Acquisitie

Joost | Commissaris Acquisitie & Wedcie

Zeilen vind ik hartstikke nice, maar doelloos dobberen wordt snel saai. Ik vaar dan ook liever wedstrijden. Hoi, ik ben Joost en ik ben dit jaar de commissaris WedCie. Ik zit in mijn tweede jaar werktuigbouwkunde en ben derdejaars bij D.S.V. Sint Jansbrug. Ik zit bij een scoutinggroep waar we veel oefenen voor en meedoen aan zeilwedstrijden. Ik weet dus wel het een en ander van hoe een zeilwedstrijd eruit ziet. Ik heb al erg veel zin in de ZeeZeilRace en ik hoop jullie ook. Moge de beste boot winnen!