Beschikbare Boten

Als jij en jouw team mee gaan zeilen, dan heb je natuurlijk een boot nodig! Hieronder hebben we de boten die komend jaar meevaren op een rijtje gezet. Zo kies jij de beste boot voor jouw team!

bavaria-cruiser41-ex-03

Bavaria 41 Cruiser

De Bavaria 41 Cruiser is een wat kleinere boot, geschikt voor een team van 6 deelnemers. Dus mocht je nog last minute een team willen klussen, is deze boot ideaal! Daarnaast is deze boot uitgerust met een uitklapbaar zwemplateau. Dit is erg geschikt voor als je eventjes wilt gaan zwemmen, maar ook kom je hiermee makkelijk aan wal als je in de haven ligt.

Huurprijs per boot: €2150,-
Borgsom per boot: €2000,-

Bavaria-41-cruiser-bovenaanzicht
bavaria-cruiser46-ex-05-hi-res

Bavaria 46 Cruiser

De Bavaria 46 Cruiser is een middelgrote boot, geschikt voor een team van 8 deelnemers. Verder heeft deze boot een uitklapbaar zwemplateau. Dit is niet alleen bij het zwemmen erg praktisch, maar ook als je in de haven ligt, want je springt zo de wal op!

Huurprijs per boot: €2850,-
Borgsom per boot: €3000,-

cruiser46-layout-3c-01-low-res
zeezeilrace_2016_samen_chillen

Beneteau Cyclades 50.5

De Beneteau Cyclades 50.5 is een grote boot die al wat ouder is. Hierdoor is hij relatief goedkoop vergeleken met de andere boten, zeker als je een groot team hebt. Deze boot heeft namelijk wel 10-12 slaapplekken aan boord! Ook heeft deze boot een groot dek waar je heerlijk in de zon kan liggen, immers hoeft niet iedereen zich bezig te houden met zeilen in zo’n groot team!

Meer dan 10 personen in je team en wil je deze boot? Neem dan contact op met de orga.

Huurprijs per boot: €2625,-
Borgsom per boot: €3000,-

Sailing. Sailboats with white sails, rippled sea background, Lighthouse on a cape. Greece, Kea Tzia island. Summer holidays in Aegean sea. Aerial drone view

Beneteau Oceanis 51.1

De Beneteau Oceanis 51.5 is de grootste boot die komende ZeeZeilRace meevaart. Daarnaast is hij ook hypermodern, met een bouwjaar vanaf 2019, en heeft hij een uitklapbaar zwemdek. Dit heeft niet alleen zo zijn voordelen bij het zwemmen, maar ook als je in de haven ligt, want je springt zo de wal op! Op deze boot past een groot team van wel 10-12 deelnemers.

Meer dan 10 personen in je team en wil je deze boot? Neem dan contact op met de orga.

Huurprijs per boot: €3850,-
Borgsom per boot: €3500,-