Hoeveel een ZeeZeilRace kost is voor iedereen verschillend. Het is sterk afhankelijk van de locatie, je reis en je uitgaven ter plaatse. De prijzen die hieronder genoemd worden zijn slechts een indicatie.

Je totale kosten bestaan uit:

  • Boothuur
  • Reis
  • Deelnemersgeld
  • Eten en drinken

De boothuur verschilt elk jaar. De prijs hangt af van het type boot dat je kiest, en het aantal personen in je team. De prijs kan per jaar erg verschillen, maar zit vaak tussen de €200,- en €350,- per persoon. 

De prijs van de reis is sterk afhankelijk van de locatie en je eigen voorkeuren. In sommige jaren biedt de orga een reispakket aan, maar het is de bedoeling dat je zelf de reis naar de locatie regelt. 

Voor het inschrijven betaal je deelnemersgeld. Het deelnemersgeld voor studenten bedraagt €60,- voor niet-studenten is het €85,-. Van het deelnemersgeld zorgt de orga elk jaar voor verschillende evenementen tijdens de week, zoals diners en feesten. 

De kosten van je eten en drinken heb je volledig zelf in de hand. Er wordt uitgegaan dat je zelf eten drinken regelt. Als jij heel week wilt BBQen, geweldig! Als jij heel de week op water en droog brood wilt leven, wij houden je niet tegen 😉