Kosten voor Teams & Meevaarders 2024

Voor Teams

Hoeveel een ZeeZeilRace kost is voor iedereen verschillend. Het is sterk afhankelijk van de locatie, je reis en je uitgaven ter plaatse. De prijzen die hieronder genoemd worden zijn slechts een indicatie.

Boothuur

De boothuur verschilt elk jaar. De prijs hangt af van het type boot dat je kiest, en het aantal personen in je team. De prijs kan per jaar erg verschillen, maar zit rond de 380, -

Prijs van de reis

De prijs van de reis is sterk afhankelijk van de locatie en je eigen voorkeuren. In sommige jaren biedt de orga een reispakket aan, maar het is de bedoeling dat je zelf de reis naar de locatie regelt. Boek je reis op tijd! Dit kan schelen in de kosten.

Deelnemersgeld

Voor het inschrijven betaal je deelnemersgeld. Het deelnemersgeld voor studenten bedraagt €70,- voor niet-studenten is het €95,-. Van het deelnemersgeld zorgt de orga elk jaar voor alles rondom de wedstrijden en de feesten (Let op! De diners zitten hierbij niet inbegrepen).

Voorbeeld rekensom vaste kosten

Hieronder staat een voorbeeld van de vaste kosten per persoon. Kosten kunnen variëren aan de hand van vluchtprijzen en teamgrootte. Let op! Eten en drinken op ZeeZeilRace zijn niet inbegrepen bij deze berekening.

Schatting p.p.
€680

Voor Meevaarders

Meegaan als meevaarder betekent dat je optimaal kunt genieten van je zonvakantie voor een vaste prijs van €575,-. Hierbij is inbegrepen:

Meevaarderskosten p.p.
€575

Let op! Eten en drinken zijn hierbij niet inbegrepen. Ook betekent meevaren op de orgaboot dat je niet mee kunt doen aan de race. Maar niet getreurd, op de orgaboten wordt ook gezeild! Daarnaast houd je je bezig met het borrelklassement en het borrelverslag. Jij bepaalt dan ook wie de borrelbokaal wint! Ook mag je helpen bij het opzetten van de races en de logistiek rondom diners of activiteiten.