Over ZeeZeilRace

ZeeZeilRace is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij studenten gaan zeilen op de Middellandse Zee. Aankomende 27 april t/m 4 mei zal alweer de 28e editie van de ZZR plaatsvinden! Op deze pagina vind je algemene informatie over wat de ZZR inhoudt en hou het er ongeveer uitziet! 

Niet zomaar een race

Zoals de naam al zegt, is ZeeZeilRace een zeilrace. Toch gaat het om meer dan alleen zeilen, en zijn er dus ook meerdere bokalen te winnen! Elke bokaal staat voor een aspect van ZeeZeilRace. Voor welke ga jij?

De Wedstrijdbokaal

Soms heb je teams met zieke zeilskills die alle competitie ver achter zich laten in het wedstrijdklassement. Een team als dit is in staat om de Wedstrijdbokaal te winnen. Hoe? Door gewoon de allersnelste te zijn in de races.

De Borrelbokaal

Niet alle teams bestaan uit de beste zeilers, sommige teams zijn overdag gewoon te brak om goed te zeilen! Deze teams zijn vooral ‘s nachts actief, en maken er aan boord dan een feestje van. Zij zijn dan ook kanshebbers op de Borrelbokaal, die zal gaan naar het team dat de beste borrel aan boord heeft gegeven.

De Ankerbokaal

Soms staan de beste schippers aan wal, of op hun eigen schip. Toch maken sommigen van hen graag tijd om een iets minder ervaren schipper op weg te helpen bij het aanleggen of ankeren. We kunnen dit niet ongezien laten, en daarom gaat de Ankerbokaal naar de meest behulpzame schipper.

100% ZeeZeilRace

50% Racen

50% Borrelen & Feesten

zeezeilrace_boot_x1200
0 +
Studenten

Meer dan 150 studenten gaan jaarlijks mee op ZeeZeilRace. Het is de perfecte combinatie van zeilen, feesten en gezelligheid op en rondom de prachtige wateren van de Middellandse Zee!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een update

Mis nooit meer een update van ZeeZeilRace! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en krijg de beste informatie gelijk in je inbox.